Prisvärd entrédörr

Certifierade branddörrar I klass EI30 och EI60

Välj din entrédörr här. Om du vill skaffa ett optimalt inbrottsskydd för din villa, då är det en säkerhetsdörr från Proloc som är det ultimata alternativet. Proloc har över 15 års erfarenhet av att tillverka säkra dörrar som skyddar hem och hus. De kan både skapa nya fina dörrar och skapa en replika av din nuvarande dörr.

Entrén är viktig för husets själ och utseende, om du väljer en entrédörr från Proloc kan du därför styra över hur den ska se ut. Här får du en skräddarsydd entrédörr med Sveriges säkraste lås, Motturalåset. Detta lås är det kraftigaste låset på den svenska marknaden (klass 7 EN12209) och håller ditt hem tryggt och säkert dygnet runt.

Installera en inbrottssäker entrédörr 

När du beställer en entrédörr från Proloc får du en dörr i snygg design med hög kvalité på finishen. Dessutom får du en kraftig stålkonstruktion som klarar tuffa miljöer och en ytfinish med snickerier som ser fina ut i många, långa år.

Det spelar ingen roll vilka mått du behöver eller vilken design du vill ha. Proloc har nämligen ett eget snickeri i Bromma där deras duktiga hantverkare tillverkar just den dörren du behöver. 

En säkerhetsdörr kan inte bara stå emot inkräktare, utan även vind, vatten, rök och gas samtidigt som den är ljuddämpande. Du får välja exakt hur din entrédörr ska se ut och formge den utefter design och funktion. Du kan bland annat välja tillval såsom ytdesign, tillhållarlås, digitalt tittöga, vredkåpa och brevinkast.

När du har beställt en säkerhetsdörr kan du även boka in en montering av den nya dörren och bortforsling av den gamla. På så sätt vet du med säkerhet att din nya dörr kommer på plats och allt monteringen blir korrekt utförd. Du får alltså allt du behöver, från beställning av den nya dörren till ett färdigt, säkert resultat.

Pris från 5.750 :-

ex moms vid avhämtning

Säkerhetsdörr Beställ dörr
Branddörr

låstyper och beslag

Övriga produkter

Gå till sida