Välj rätt dörr

Vi hjälper dig välja rätt dörr

Vilken modell?

Vilka modeller av säkerhetsdörrar passar mig och min fastighet?

Mottura sjupunktslås

Säkerhetsdörrar i äldre fastigheter som anpassas helt efter de befintliga dörrarna kräver större kunskap och erfarenhet, än enkla dörrar i standardutförande. Vår specialitet är just att tillverka och installera säkerhetsdörrar där kunder tvekar att byta, då tron är att dörrarna inte går att efterlikna.

Se vad andra personer har valt

De tekniska specifikationerna

Att välja de rätta tekniska specifikationerna är viktigt för att investeringen ska bli lyckad. Vi har en olika modeller av dörrar där vissa är bäst mot brand och andra är anpassade för att stå emot inbrottsförsök eller beskjutning. Vi erbjuder certifierade dörrar i säkerhetsklass 3-4 enligt inbrottsstandarden EN1627, brandklassade EI 30-EI60 och med ljudreduktion upp till 44 dB.

Funkis hus - 30-tals hus

hus där stilen i regel är ganska enkel vid första anblicken

I 30-tals hus där stilen i regel är ganska enkel vid första anblicken, men även här ser man många gånger tydliga spår av arkitektens ursprungliga tanke.Träslag som långsamt växande valnöt eller ek med hög densitet är inte ovanligt.

Säkerhetsdörrar - Villa
Säkerhetsdörr i villa
Port till Allhelgonakyrkan
Dubbel säkerhetsdörr med speglar

Träslag, färg & speciallösningar

Rätt material är en viktig faktor för att skapa rätt dörrmiljö

Ek är inte bara ek. Blå kulör är inte bara blå färg. Rätt material är en viktig faktor för att skapa rätt dörrmiljö. Ek kan t.ex. vara massivt, kryssfaner, knivskuren faner, svarvat faner och laserat i olika nyanser. Samma material kan se väldigt olika ut. Många vill återställa till original men vet kanske inte hur det såg ut då fastigheten uppfördes. Efter 15 år och 20.000 monterade dörrar i Stor-Stockholm har vi en bred erfarenhet och ett stort register över de fräsprofiler och färgblandningar som har använts för att återskapa gamla dörrar.

Bostadsrättsföreningar

Här finner ni information kring upphandling och installation om er bostadsrättsförening ska byta dörrar

Sedan starten 2005 har vi installerat mer än 20.000 certifierade säkerhetsdörrar i Stockholms-området. Vi tillverkar ”skräddarsydda” säkerhetsdörrar i inbrottsklass 3 och 4. Vi erbjuder även skottsäkra dörrar och fönster samt flera modeller av garageportar, entréportar och fönster i stål, PVC, aluminium eller massivt trä. Via återförsäljare kan vi leverera och installera dörrar i Sverige, Norge och Finland.

Varmt välkomna att kontakta oss.

Vanliga frågor och svar

Vanliga frågor och svar