Lägenhetsdörrar med hög säkerhetsklass

Certifierade branddörrar I klass EI30 och EI60

Bor du i lägenhet och vill ha ett bättre skydd mot inbrott och brand? Då är en lägenhetsdörr från Proloc det bästa alternativet för din bostad. En lägenhetsdörr är detsamma som en tamburdörr och monteras mellan trapphuset och din lägenhet.

Prolocs egna hantverkare har lång erfarenhet av att tillverka och montera säkerhetsdörrar av stål. Lägenhetsdörrarnas utseende tillverkas i deras eget snickeri i Bromma och Proloc kan tillverka en säkerhetsdörr som ser exakt likadan ut som din nuvarande dörr. 

Det spelar ingen roll vilken stil, design eller vilka mått din nuvarande dörr har. Proloc kan nämligen återskapa en exakt replika så att ingen kan se att du har installerat en säkerhetsdörr in till din lägenhet. Med en säkerhetsdörr som är utrustad med ett Motturalås, det kraftigaste låset på den svenska marknaden, kan du sova gott om natten. Tamburdörren in till din lägenhet är dessutom ljuddämpande, brandsäker och skyddar mot rökgaser. 

Du erbjuds alltid fem års funktionsgaranti med fri service. Installeringen av dörren kan alltså ses som en mycket god investering i din egen säkerhet och dessutom får du god service om något skulle krångla. 

Installera en trygg branddörr in till lägenheten

Om du inte är i behov av ett rejält inbrottsskydd kan du installera en branddörr istället. Då får du ett optimalt skydd mot brand och kan känna dig säker i din lägenhet. 

Branddörren är lik den klassiska säkerhetsdörren. Skillnaden är endast att branddörren saknar det kraftiga Motturalåset. Istället får du ett svetsat brytskydd som täcker hela dörrspringan och verkar mycket avskräckande mot inbrottstjuvar. 

Du kan dessutom installera dubbla lås på din branddörr för att få ett förbättrat inbrottsskydd in till din lägenhet. På så sätt får du det bästa av två världar, dels en rejäl branddörr som skyddar ditt hem och dels ett lås som håller alla inbrottstjuvar borta.

Pris från 7.980 :-

ex moms vid avhämtning

Säkerhetsdörr Beställ dörr
Branddörr

låstyper och beslag

Övriga produkter

Gå till sida