Ståldörrar med hög säkerhetsklass

Certifierade branddörrar I klass EI30 och EI60

Välj ståldörr för maximalt skydd. För att du ska kunna känna dig trygg och säker hemma krävs det en rejäl dörr med ett kraftfullt lås som skyddar dig mot inkräktare. En ståldörr från Proloc kommer att hålla alla eventuella inbrottstjuvar borta och du kan sova gott om nätterna.

En massiv ståldörr med kraftig konstruktion är det ultimata hindret för alla inkräktare. Med en säkerhetsdörr från Proloc behöver du dock inte skylta med att du har gjort ditt hem säkrare. På det egna snickeriet i Bromma tillverkas nämligen en fin ytfinish för dörren i form utav välarbetade snickerier. På så sätt kan du beställa en dörr som är en exakt replika av din nuvarande dörr, eller en dörr som har precis den design som du drömmer om.

En ståldörr är stryktålig och klarar av tuffa miljöer. Dörrarna är dessutom utrustade med ett Motturalås. Detta lås är det säkraste låset på den svenska marknaden och har säkerhetsklassen 7 EN12209. Själva ståldörren döljs dock bakom fina snickerier där din dörr kan ha en täckande panel ibland annat ek eller ådringsmålad MDF.

Installera en ståldörr i hemmet

De flesta installerar en säkerhetsdörr i hemmets entré, men du kan även installera den som en innerdörr. Kanske vill du skapa en designerat skyddsrum och montera en säkerhetsdörr att skydda dig och rummet med.

Oavsett var du väljer att installera din säkerhetsdörr i stål kan du själv välja dess design. Du kan även välja att skapa två olika utseenden för de två olika sidorna samt välja till en hel del tillval för att ge din dörr exakt de funktioner du är ute efter.

Alla dörrar från Proloc har en fem år lång funktionsgaranti så att du kan få hjälp om något skulle krångla. Med 15 års erfarenhet av att installera säkerhetsdörrar i stål ser Proloc till att du som kund står i fokus.

Pris från 5.750 :-

ex moms vid avhämtning

    Vi kontaktar dig!

    Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per epost eller telefon inom kort

    Vad är du intresserad av?

    Bifoga bild (max 1 mb):