Prisvärd tamburdörr

Certifierade branddörrar I klass EI30 och EI60

Med en tamburdörr kan du skydda dig och din familj från inkräktare och dessutom stänga ute oljud och lukt som kommer från trapphuset. En säkerhetsdörr från ProLoc är den ultimata dörren för din lägenhet. Med de fina snickerierna tillverkade i företagets egna lokaler i Bromma, kommer du dessutom att kunna anpassa utseendet på din dörr. På så sätt kan din nya säkerhetsdörr se likadan ut som trapphusets andra ytterdörrar.

Montera tamburdörr som skyddar mot inbrott och brand

När du beställer en tamburdörr från ProLoc får du en kraftig stålkonstruktion som klarar av tuffa miljöer. Med den svenska marknadens kraftigaste lås, det så kallade Motturalåset (klass 7 EN 122090), så kan du och din familj sova tryggt om natten. Dörren är dessutom både ljuddämpande och brandsäker.

En säkerhetsdörr ger dig maximal säkerhet mot både brand och inbrott och med en dörr från ProLoc utför du diskret ett byte. De duktiga hantverkarna tillverkar en snygg design med hög kvalité på finishen så att ingen ser att din dörr egentligen är en säkerhetsdörr.

Om du är mer mån om att skydda din bostad mot brand snarare än inbrott kan du välja en branddörr som tamburdörr. En branddörr saknar det kraftfulla Motturalåset, men du kan både få dubbla lås och ett svetsat brytskydd som täcker hela dörrspringan. På så sätt får du en tydligt avskräckande effekt mot eventuella inkräktare.

Anpassa din säkerhetsdörr utefter dina behov

Om du bor i en äldre fastighet så är ProLoc det bästa valet om du vill ha en säkerhetsdörr med tidsriktigt utseende. Det egna snickeriets hantverkare är specialister på anpassning till gamla fastigheter.

Du väljer själv hur dörren ska se ut och vilka tillbehör du vill ha. Hos ProLoc får du alltid fem års funktionsgaranti med fri service och tio års inbrottsgaranti på dörrar utrustade med Motturalås.

Pris från 5.750 :-

ex moms vid avhämtning

Säkerhetsdörr Beställ dörr
Branddörr

låstyper och beslag

Övriga produkter

Gå till sida